måndag 26 april 2010

Award

Jag har fått en award av Novisen handarbetar Edit; och från Knit a little! Jag är glad och smickrad, tusen tack!

I awarden ingår dels att berätta 7 intressanta saker om sig själv och dels nominera 7 andra bloggar.

Jag tycker att det här är jättesvårt, jag läser massor av bloggar som inspirerar mig - både nybörjarbloggar och de som tillhör mina idoler inom stickvärlden. Jag tycker att det är superkul att få awards och det känns så speciellt när man läser sin blogg bland de utvalda. Men jag vet också hur det känns när man inte är utvald. Kanske inte just i stickvärlden, för här känner jag mig alltid utvald.

Men jag är ofta röst för de som inte vågar eller orkar. Jag vill inte välja ut någon speciell, både för att det helt enkelt finns så otroligt mycket fantastiska bloggare och bloggerskor att välja på och dels för att jag vill skicka den vidare till alla som läser det här!

Nu till det intressanta om mig... jag har redan avslöjat en hel del om mig själv. De första 7 intressanta punkterna skrev jag om här och en hel del information finns här och här. Så jag tänkte jag skulle berätta om några, kanske mer eller mindre otippade saker om mig själv.

 1. Jag har en t-shirt som hänger i taket på en hårdrocksbar i Portugal.
 2. Jag har nästan blivit arresterad på Lanzarote när jag och en väninna försökte hjälpa en väldigt överförfriskad ung engelsman tillbaka till hans hotell.
 3. Jag har ett starkt rättspatos och få saker i världen kan få mig så upprörd som orättvisor.
 4. Strax efter 9/11 förlorade jag mitt pass på en utlandsresa och lyckades med bedriften att resa id-löst mellan två länder i Europa. Det var nervöst, men det gick bra till slut.
 5. Jag är klassiskt skolad körsångerska och gick på en musikinriktad grundskola och hade bl.a förmånen att sjunga för Östen Wall som är sångare i Radiokören.
 6. Jag drömmer om att cykla från Haparanda till Ystad och om att vandra Kundsleden och Sörmlandsleden i sin helhet.
 7. Jag är jätterädd för att träffa på en björn i skogen. När jag är ute och går visslar jag och sjunger högt för mig själv i halvhysteri.

Tack igen för awarden, tack till alla er som inspirerar mig varje dag och tack till dig som orkat läsa, ända ner hit!

3 kommentarer:

 1. Du har redan fått awarden ser jag, men ville att du skulle få veta att du får den av mig också. :)
  Kram.

  SvaraRadera
 2. I USA lärde jag mig att ha en pingla på ryggsäcken. Det är tröttsamt att vissla en hel dag :-)

  SvaraRadera
 3. Jag har träffat på en massa djur i skogen. Numera går jag ju inte i skogen direkt men jag går i samhället och jag kan säga att jag hade nog inte gått på kvällen om jag inte hade min älskade hund.

  SvaraRadera