måndag 1 februari 2010

Award

Jag har fått en Award av Stickinn och av Cecilias Handarbetskorg. Min första award någonsin! Tack snälla ni för att ni tänkte på mig!


I och med detta har jag fått fyra uppdrag;
1) Länka till den som gav mig min utmärkelse!

2) Berätta 7 intressanta saker om mig själv

3) Skicka vidare till 7 andra bloggare som jag vill ge utmärkelsen till!

4) Lämna kommentar hos dessa 7 att de fått utmärkelsen!

Några saker om mig, jag kan inte garantera att de är intressanta dock :-);

1. Jag har bott utomlands ett par år, först på Irland och sedan på Madeira

2. Jag skriver upp till 420 tecken i minuten på tangentbordet när det går riktigt fort.

3. Jag tog körkort för drygt ett år sen, det tog måååånga timmar bakom ratten innan jag tillslut kunde köra upp. Jag var nämligen jätterädd! Första veckorna kunde jag inte köra mer än ett par minuter i sträck för jag fick sånt adrenalinpåslag att jag kräktes. Jag tycker fortfarande inte om att köra bil, men jag är inte rädd längre.
4. Jag är jättedålig på att avsluta saker. Jag älskar att påbörja och driva projekt, men jag tar mig inte för att avsluta dem. Därför måste jag sätta upp regler för mig själv, att jag inte får påbörja någon nytt innan jag avslutat något annat t.ex.
5. Jag blir ofta så konsumerad av det jag håller på med för tillfället att världen omkring mig försvinner. Innan jag fick barn, glömde jag både att äta, dricka och sova om något intresserade mig. Jag tar ofta också på mig mer än vad jag egentligen har tid med, för att jag tycker att det är så roligt.
6. Jag jobbar som arbetsförmedlare till vardags och trots det svåra läget som många står inför idag är det det roligaste arbete jag någonsin haft!
7. Jag är oftast mest nöjd med det projekt som är senast avslutat. Och jag använder alldeles för mycket tid till att fundera på nästa, nästa och nästa.
Den här awarden har gått runt ett par varv på mina favoritbloggar och därför väljer jag att använda min kreativitet till att bryta reglerna. Jag vill ge en award till alla de som läser min blogg. När jag startade min blogg trodde jag att den skulle bli helt obesökt! Ni ger mig inspiration, kraft och hopp att fortsätta när det känns motigt!

2 kommentarer:

  1. Åh, det är roligt att läsa de där sju sakerna! Man kan känna igen sig själ i somligt och annat inte alls! Jag tror att du är en klok och inkännande arbetsförmedlare, guld värt när man saknar jobb!

    SvaraRadera
  2. Jag igen! The Willow Fairy har skrivit lite bättre beskrivning på bebismössa, samma idé som min.
    http://thewillowfairy.blogspot.com/2010/01/nya-aventyr-i-restgarnshogen.html

    De går så fort, jag är ju inte så snabb med stickorna men gör lätt en på två kvällar, diverse avbrott inräknade! :-)

    SvaraRadera