onsdag 12 maj 2010

Resebokning

Jag sitter just nu och planerar vår semester för vintern 2011, det lutar mot att det blir två veckor på Fuerteventura i Januari. Åh vad härligt det är att ha något att se fram emot!!

4 kommentarer:

 1. Åh vad spännande! Det var inte ett dåligt resmål ni har valt, blir säkert hur skönt som helst! Ska bli kul sen att se bilder därifrån på din blogg.

  SvaraRadera
 2. Semester....*puh*....långt ord jag knappt minns hur det stavas. Tack för påminnelsen! Semester måste jag ha! Men vart ska jag ta vägen som lever semesterliv i ett semesterparadis året runt? Hm.....varmt låter gott. Och dyrt. Men om jag hyr ut mitt liv till en upplevelsehungrig tysk för 30000:- veckan. DÅ, kan jag åka! Men vart? Hm....sätta griller i huvudet på folk så tidigt på dagen! ;-)

  SvaraRadera
 3. Renee; Jag har aldrig varit dit, det lutar mot en riktig charter med barnvänligt hotell och allt. Lite svettigt, men det blir nog kul. Om chefen beviljar semestern dvs. :-)

  Caprifool; Det finns säkert många tyskar som skulle vilja betala för att leva ditt liv! 30 000 tror jag är ett lågt pris, kan verka avskräckande. Bjud på snigeltoast också!

  SvaraRadera
 4. härligt, det låter inte fel!!

  SvaraRadera