fredag 7 maj 2010

Ljuva tider

Tusen tusen, miljoner tack till Fantastiska Maria/Novisen handarbetar som inte bara skickat så generöst med garn att jag nästan blir tårögd utan också stoppat ner överraskningste i påsen!!
Jag tänker hittills, från vänster till höger; Haruni och Revontuli. Den sista måste jag klura lite på för att utnyttja det vackra garnet maximalt. En Citron hade nog blivit läcker, men den var så vansinnigt tråkig att sticka! Åh vad jag är lyckligt lottad!

5 kommentarer:

 1. Kauni måste jag köpa!
  Ett nystan Fame trend var vad jag hade till min Echo flowers, lite glesare mönster och lösare stickning så kan det bli en stor och vacker sjal... Lyckans ost att vinna sådant fint paket!

  SvaraRadera
 2. Varsågod! Det är alltid lika kul att glädja & överasska någon! Hoppas garnerna ger dig härliga stickupplevelser :)

  SvaraRadera
 3. Cecilia; Din Echo-flower vart så otroligt vacker, men jag tror inte jag vågar mig på en så fin sjal än!

  Maria; Kände du på dig att jag var på väg att bli dunderförkyld och behövde lite extra te?

  SvaraRadera
 4. Therese: tja, te behöver man alltid! För att bota värk i själ eller kropp, för att fira, för sorg, för tja... te fungerar alltid! :-D
  Jag var allvarligt beroende av det röda citron-teét när jag var förkyld sist så det kanske kan plåstra om dig lite extra nu då. :)

  SvaraRadera
 5. Maria; Det röda citron-teét är gudomligt förkylningste! Tusen tack igen, jag är superinspirerad av alla vackra garnerna!

  SvaraRadera