tisdag 4 maj 2010

Om grekiska gudar och baklängesstickning

Igår var jag och opererade bort ett par födelsemärken på ryggen. En specialist hade tagits in från ett av sjukhusen i närheten och med sig hade han en AT-läkare från Grekland som skulle utföra ingreppet. En AT-läkare som mycket väl hade kunnat vara definitionen av en grekisk gud, solbränd, välbyggd, bländande leende och rådjursblick.

Nåväl, ingreppet gick bra, jag fick ett stort broderi på ryggen och jag, som inte hade några glasögon på mig, greppade bh:n (som jag knäppt upp just när jag la mig tillrätta på magen) och skulle graciöst ta mig ner från britsen. Det var bara det att läkaren hade hissat upp britsen väldigt mycket och jag är inte så lång. Så jag föll handlöst ner, på ett bord, tryckte in alla larm som fanns i salen, det kom fullt med sjuksköterskor springandes och min bh låg lite hånfullt vid läkarens fötter. Tur att jag inte tar mig själv på så stort allvar! Jag har skrattat gott åt det hela dagen idag!

Idag har jag spenderat i utbildning i en iskall biosalong, jag hade med mig min Ishbel som har 8 varv kvar och jag har stickat varv 1 fram och tillbaka i 5 timmar i sträck. Det måste vara rekord. Jag måste ha gjort något fel igen. Den här sjalen och jag har aldrig riktigt klaffat... Men snart så är den klar och då har jag lovat mig själv att jag får påbörja en ny sjal. Det är bara det att det finns så många att välja på!

3 kommentarer:

 1. Oj, ett sådant rabalder! Lite förargligt hade jag nog tyckt det var men du har ju helt rätt, egentligen bara att skratta åt!
  Hoppas du snart blir klar med sjalen, trist när det hakar upp sig på de där lååånga varven...

  SvaraRadera
 2. Härlig inställning. Man får liksom försöka ha lite distans till sig själv och hela situationen när sånt händer. Men inte är det kul just när det händer :)

  SvaraRadera
 3. Haha, du föll lika hårt som den grekiska ekonomin gör.

  SvaraRadera