fredag 7 maj 2010

Gårdagen i Piteå

Igår var jag till min fantastiske läkare i Piteå. Han är varm, empatisk och omtänksam. Jag brukar sällan skratta hysteriskt under tiden jag får en massa injektioner, men hos honom är det just vad jag gör! Efter behandlingen hade jag för första gången på väldigt länge inte ont någonstans. Inte ens minsta lilla. Det håller förstås inte i för alltid, men jag somnade som ett barn på bussen och sov hela vägen hem (14 mil).Piteå är förövrigt en riktigt trevlig stad, det finns bra shopping och en härlig atmosfär, det gör förstås inget att det är väldigt mysigt där också!

Det ligger fortfarande kvar snö lite här och var, men det var så varmt (så länge solen var framme) att man var tvungen att ta av sig jackan.

På bussen på vägen dit påbörjade jag en Sagittaria i tron om att det var ett lättstickat mönster, tittade inte så noga på diagrammen när jag skrev ut dem. Det visade sig att det är mönstrat på både avigt och rätt varv, vilket jag inte har erfarenhet från sedan tidigare. Men efter första rapporten satt mönstret och det flyger fram. Nedan är chart 1 + 3 rep av chart 2. Kommer nog kräva en ordentlig blockning... Stickat i samma garn som min Citron.

5 kommentarer:

 1. Underbart läsning detta, jag blir så GLAD för din skull!
  Saknar dig! Saknar Arvidsjaur! Kram!

  SvaraRadera
 2. Bra att du hittat bra läkare!
  Klurigt med mönster på avigan också, tycker jag, men som du skriver, man vänjer sig. Två ihop som ska luta åt höger på rätan är en riktig fartdämpare på avigan, men det går det med! Fin sjal, härlig färg!

  SvaraRadera
 3. Bra läkare växer verkligen inte på träd så du kan skratta dig lycklig! Synd bara att inte ALLA läkare i Sverige är bra... Lägger dom blockader på dig eller?
  Ha en härlig helg och hoppas värken håller sig undan!!!

  SvaraRadera
 4. Skönt att få vara smärtfri och att du trivs så bra med din läkare!

  Jag stickar ju också på en Sagittaria, men den blev lite pausad när jag började virka mormorsrutor. ;-) Din ser jättefin ut, härlig solgul färg!

  SvaraRadera
 5. Ulrika; Kom hem snart!

  Cecilia; Det var enklare än jag hade föreställt sig, tur att man ibland kastas in att prova nya saker!

  Renée; Jag får triggerpunkts blockade, ja. Tadläkarbedövning på mååååånga platser i rygg, nacke, axlar och bäcken. Jag börjar se ut som en nåldyna - men det funkar (kombinerat med ett vilschema förstås)

  Johanna; Jag har haft min köad på Ravelry i evigheter, men det var när jag läste om din som jag blev riktigt sugen! :-)

  SvaraRadera