fredag 23 juli 2010

Skelett i garderoben eller garn bortskänkes

Jag har ett stort skelett i garderoben. När jag först började sticka köpte jag på mig massor av akrylgarn i alla dess färger och former. Som nu bara ligger och aldrig kommer att komma på mina stickor igen.

Därför tänkte jag så här;

Jag ger bort allt garn, ungefär 50 nystan, alla i akryl, både helt oöppnade och öppnade sådana till dig som stickar till välgörande ändamål. Är du intresserad? Maila mig på honsomstickar@gmail.com. Om fler är intresserade kan tänkas att jag delar upp garnet i två delar eller så, det får framtiden utvisa.

Edit; Tack för allt intresse, jag är glad över att det finns så många som stickar till välgörenhet och att jag på detta vis kan vara med på ett hörn. Jag har fått många tips om tänkbara mottagare, jag tror jag vet hur jag ska göra, men jag måste nog klura en liten stund innan jag bestämmer mig.


8 kommentarer:

 1. Vilken bra idé! Det borde finnas massor av hjälpstickerskor där ute som nappar på erbjudandet. Va snyggt du har fått det här på sidan, förresten!

  SvaraRadera
 2. Jag har tipsat min superstickerska, Kerstin som stickat över 400 mössor till Hjälpstickan.se.

  SvaraRadera
 3. Bra idé! Jag tipsar Maria på Stickhjälpen.

  SvaraRadera
 4. Det var en bra idé. Jag stickar till Stickhjälpen i Trelleborg så jag tar gärna emot.

  j-siv@spray.se

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Har en dam hemma i byn som stickar sockor som alltid efterlyser garn.Hon håller på att slå rekord i skänkta sockor 1000 om jag inte miss inner mej. Jag skulle gärna ta emot garn till henne. Jag ska på sticklägret i Malung.

  SvaraRadera
 6. Det låter som en bra idé. Jag skänkte mitt till Röda Korset här i byen, så de kunde sticka babyfiltar.
  Och grattis till antagningen, låter som helt rätt utbildning. Själv så går jag och velar, men lösningen kommer så småningom är jag säker på.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 7. Hjälpstickan Skövde har flera stickerskor som gärna tar emot garn, annars har vi ju som sagt superstickerskan Kerstin som stickar mössor på löpande band till Hjälpstickan. :)

  SvaraRadera
 8. Bra idé.. Jag stickar också till Stickhjälpen, och även till Hjälpstickan, tror jag det hette...
  Förut (några år sen) fick jag massvis med garner så jag hade i svarta sopsäckar, och min mamma fick 2 säckar av mig..
  Så vet du nån som har överblivet garn, är jag också en tänkbar mottagare. :)

  SvaraRadera