onsdag 28 juli 2010

Nu flyttar jag - följ med på mina fortsatta äventyr

När jag startade min blogg var jag nybörjare på stickning. Min ambition var att lära mig att sticka så pass bra att jag skulle klara av att följa enklare mönster och förhoppningsvis kanske även lära mig att sticka på engelska. Att jag skulle ha en fallenhet för det eller att jag skulle utveckla talanger i även andra hantverk fanns inte ens i min horisont.

SYTYCK blev en knuff i rumpan och ju längre tiden har gått och desto fler kunskaper och hantverk jag lagt till min repertoar desto mer har jag tänkt att min blogg inte längre speglar mig och den resa som jag är på. När jag blev antagen till en ettårig hantverksutbildning som jag hoppas ska föra mig mot nya okända miljöer och hjälpa mig att spränga gränserna fattade jag beslutet - det är dags att flytta och lämna Honsomstickar bakom mig.

Ni hittar mig i fortsättningen på Elsie&Viola där jag kommer att fortsätta blogga om min stora passion i livet. Jag har överfört alla 123 inlägg och 798 (!) kommentarer dit och jag hoppas innerligt att ni gör er besväret att fortsätta följa mig där!

Jag kommer att presentera vinnaren i min tävling 1/8 på Elsie&Viola - än finns det alltså tid att vara med för den som inte redan är med!

Elsie&Viola är fortfarande under uppbyggnad, men tålamod är inte min starka sida - jag vill och hoppas att ni följer med på min resa och fortsätter att inspirera, uppmuntra och komma med feedback.

Honsomstickar tackar för sig och fortsätter in i framtiden - häng med du också!

3 kommentarer:

 1. Jag hänger med dig dig och önskar dig stor lycka till i framtiden! See you there!

  Kram

  SvaraRadera
 2. I am curious to finԁ out what blоg platfoгm you happеn
  to be utilіzing? I'm having some minor security problems with my latest site and I'ԁ like
  to fіnd something moгe safe. Do уou hаvе any гecommendatiοns?
  Here is my blog :: vida vacations

  SvaraRadera
 3. I all the time emailed this web site post page to all my friends, for the reason that if like to read it afterward my contacts will too.


  Take a look at my web blog :: quick cash advance

  SvaraRadera