onsdag 23 juni 2010

Världens bästa överraskning!

I dag när jag kom hem från jobbet låg ett rött glansigt paket i brevlådan. Jag tänkte att det kanske var från min Garn & Choklad-kompis, men avsändaren var från Göteborg och jag råkar veta att min Garn & Choklad-kompis bor i Danmark.


Paketet luktade gott, tänkte jag när jag öppnade (läs slet upp) paketet. Inuti låg en nätt kartong. Den var lätt men verkade vara fullpackad. Överst låg ett brev. Under tiden jag läste hoppade jag bokstavligen jämnfota av glädje och när jag sedan packade upp innehållet pep jag av lycka. Pipet övergick i ett iiiiihhh eftersom.


Mina barn tittade frågande på sin mamma som pep och hoppade. Men jag tror ni förstår, när ni ser vad jag såg.

I paketet fanns generösa prov på de finaste fiber man kan tänka sig, handfärgad finull, norsk ull, gotlandsull, bambu, egyptisk bomull och silke. Och underbart väldoftande Roiboos-te. Så fantastiskt att jag faktiskt är lite avundsjuk på mig själv.


Jag vet inte ens hur jag ska börja beskriva hur jag känner mig i detta nu. Jag känner mig speciell och utvald, tacksam och lyrisk, gråtmild och superlycklig på en och samma gång.

För att inte tala om vilken tripp min inre fiberknarkare är på!

Tack, tack, tack, tack, tack, tack, tack, tack, tack, tack!
En av årets värsta dagar blev med ens till en av de bästa dagarna på väldigt, väldigt länge. Jag tror till och med att solen lockades fram.
Eller så är det inuti den känns. För det strålar, spritter och sprudlar av värme.

7 kommentarer:

 1. Ha ha, gillar det där med fiberknarkaren och trippen :)

  Jag är glad att du gillade paketet. Jag har tänkt skicka det länge. Ta tid på dig, testa dig fram. Gillar du inte en typ av fiber, så gillar du den inte, men kom ihåg att en del fibrer blir bättre (lättare) att spinna när man blandar dem med andra fibrer. (Jag skickade med en sådan och jag tror du kommer på ganska snart vilken det är :P) Och jag tar inte illa vid mig om du inte gillar finullen ;)

  Happy spinning!

  SvaraRadera
 2. Oj, vilket fint paket! Jag förstår att du är glad.

  SvaraRadera
 3. Även jag drar på smilbanden och känner lyckan sprida sig efter att ha läst ditt inlägg :) Ett underbart paket har du fått!! Ha en härlig midsommar!

  SvaraRadera
 4. Ojojoj, ett sådant paket! Förstår att du blev glad, sitter här och ler i ren med-glädje! :-)

  SvaraRadera
 5. Oooh, vilket fantastiskt paket! Ibland blir timingen med paket i brevlådan precis sådär rätt =)

  Min Gail är stickad i Softblend från Färgkraft, entrådig ull. Just nu ligger den och simmar i lite Y3, provar det och lite balsam (slut på sköjmedel) och hoppas att det funkar.

  Ha en fantastisk, ullig midsommar =)

  SvaraRadera
 6. Vad härligt att läsa att du också fått ett fint paket. Garnet och chokladen du skickat har anlänt och burits hem från postutlämnaren med glada och lätta steg. Här ska ätas choklad och stickas i sommar!

  SvaraRadera
 7. Tack, tack för min vinst! Den kom fram häromdagen, men jag har knappt varit hemma. Nu ska jag fundera ut vad det ska bli av väldigt rosa garn.

  SvaraRadera