onsdag 9 juni 2010

Nytt utseende på bloggen....

Som Cecilia så uppmärksamt noterade har jag fått lite nytt utseende på bloggen. Förtjänsten är inte min, utan jag fick den av min fantastiska och otroligt begåvade bonusdotter som hade upptäckt min blogg och tyckte den behövde en header. Ingen är gladare än jag. Visst är den fin?

Igår var jag på snabbvisit i Stockholm och nu så här på morgonkvisten undrar jag om man kan drabbas av jet-lag inom tidszonen. På vägen ner till Stockholm gick nämligen röklarmet på flygplanet och vi fick "nödlanda". Två gånger. Sen fick de ta in nån tekniker som fick laga en motor som visst hade gått sönder.

Nästan tre timmar sent landade jag sedan på Arlanda och skyndade mig in till staden för ett möte som inte drog ut på tiden utan som faktiskt gav mig gott om tid till att strosa runt i huvudstaden som på sina ställen doftade hägg och syren. Jag hann precis med att krama om min älskade mamma över en kopp kaffe innan jag släpade mig till flygbussen och tillbaka till Arlanda.

På planet funderade jag över att molnen utanför såg ut som att de skulle kunna vara tacksamma att spinna innan jag slumrade in.

Sex starter och landningar senare stod jag på bekant mark, med frisk luft i lungorna. Hemma låg en avi från Spinspiration och väntade på mig. I dag tror jag sländan får följa med mig till jobbet.

3 kommentarer:

 1. Vilken fin header du skaffat. Härliga färger.
  Oj, vilken jobbig flygning du varit med om. Inget man önskar. Tur att du fick lite extra tid för att strosa på stan och att du fick ett paket när du kom hem. Att få paket är verkligen ett underskattat nöje.

  SvaraRadera
 2. Bloggen blev jättefin! Har du inte ont i huvudet nu efter alla landningar och starter? Det brukar jag få om det blir för mycket...
  Ha det bäst!

  SvaraRadera
 3. Låter som ett äventyr. Det är dom man minns.

  SvaraRadera