onsdag 16 juni 2010

På jakt efter lust och inspiration...

Just nu är det inte så roligt, lusten och orken tycks ha tagit nödutgången och jag har svårt att både sticka och spinna pga värk. (Många av mina inlägg är skrivna vid en annan tidpunkt än publicering) Jag tvingar mig igenom ett par varv på mina Kristina-sockar och klappar mina egenspunna garn. Och jag längtar efter semester. Men än är det några veckor kvar...
Vad gör ni för att fylla batterierna när lusten och inspirationen tryter?
Psst... Till dig som väntar på vinst... jag har inte glömt dig och det har inte kommit bort på vägen. Jag har bara haft alldeles för ont. Tydligen bryr sig inte kroppen om tävlingar och vinnare som längtar efter priser. Jag siktar på att posta i morgon!

8 kommentarer:

 1. Ser att du också hittar inspiration i växtvärlden. Visst är den fantastisk? Vad gör ni midsommar? Kram

  SvaraRadera
 2. Underbara bilder!
  När orken inte finns där lyssnar jag på Lisa Nilssons Jag har kommit att röra mig långsamt och försöker tänka på att "Långsamt, leder, också någonstans" tills kraften en dag kommer åter. Den gör ju det, och det är härligt när den kommer.
  Klappa garn tror jag dessutom är bra, fortsätt med det!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Jag gör inte det jag borde göra i alla fall. Men det är bra att gå ut, ta en glass på stan, klampa runt i skogen och träffa vänner. Det är bara jäkligt långt dit ibland.

  SvaraRadera
 4. Undrar om allas motivation är på gruppsemester. Det är tydligen många som lider av samma tillstånd just nu.

  Men blommor är fint. Och så brukar jag titta nära, nära på saker. Man kan hitta fantastiska färger och skiftningar bland lavarna på en sten t.ex. Eller i en bit bark. Jag tror skapandet går i cykler för många. Man måste lägga ned händerna och bara se, ett tag. Och, så kommer man igång igen :-)

  SvaraRadera
 5. Hoppas du får bättre dagar snart.
  Önskar dig lycka till i mitt lotteri på lördag.

  SvaraRadera
 6. Hoppas att du mår bättre snart, tror att många behöver sol och värme. Kram

  SvaraRadera
 7. Vilken fin blogg! Cykeln är ett OS-projekt från 2008. http://friskyfrogmade.blogspot.com/2008/08/cykel-stickning-2.html. Jätteroligt projekt och nu syns det tydligt vems cykeln är.
  När jag laddar batterierna försöker jag lyssna på mitt inre. Om det är att sticka som behövs gör jag det, men om det är att ligga i soffan en hel dag så gör jag det utan att skämmas. Hela familjen fungerar så och det kanske underlättar...
  Jag hoppas att du hittar ditt sätt att återfå energi och inspiration snart.
  /Kram

  SvaraRadera
 8. Tja, vad gör jag... Är också av den sorten som bär på ett värk-monster som med jämna mellanrum däckar mig. Där emellan är det mesta normalt.

  När jag har en dålig period så låter jag helt enkelt den "explodera", ska försöka förklara hur..

  Jag håller mig inne, muttrar lite,skiter i allt vad hushållssysslor heter, tycker lite synd om min idiotiska kropp. Hån-ler åt monstret och viskar: du må vinna över min kropp och varenda cell att värka - men hjärnan rår du inte på! Moahahhaa..
  Så sitter jag där i soffan/ligger i sängen/står tills sinnet tillslut vinner över kroppen. Brukar max ta 1 vecka. Ingen idé att försöka orka/vilja något. Eller bli sur/stressad för jag vet ju att för mig kommer monstret i skov och går över. Då kan jag låta monstret värka sin tid och sen har jag vunnit igen. :D

  Hoppas din monster går och gräver ner sig i en åker snart. Eller något annat mörkt och otrevligt ställe passande för monster.

  SvaraRadera