tisdag 24 november 2009

Bättre idag

En god natts sömn, bowling, god mat, ny kunskap, träning och en dusch hjälpte mot November-ångesten. I morgon ska jag gå ut och omfamna Göteborg och jag ska tokshoppa garn för jag fick tydligen inte med mig någon stickning hemifrån, bara stickor! :-O

Innan jag for hemifrån avslutade jag mina companion mitts, premiärvisning blir i helgen när jag kommer hem och kan fota!

Tack för stärkande kommentarer, ibland är världen bara så uppochned.

5 kommentarer:

 1. Jag rekomenderar som sagt Broderi och Garn! Och Deisy såklart. Hoppas Göteborg visar upp sig från sin bästa sida, vädret har varit vidrigt här nere på sistonde.

  SvaraRadera
 2. I går var faktiskt vädret rätt så skönt mitt på dagen... I natt har regnet vräkt ned igen men vi får hoppas att vattnet tagit slut på ett tag!
  Skönt att du känner dig bättre, bra att du glömde garn så att du helt enkelt är TVUNGEN att shoppa loss! :-)

  SvaraRadera
 3. Tummelisa är en annan jättefin butik i Göteborg.
  Hoppas du har det bra där nere!

  SvaraRadera
 4. Emelie; Broderi och Garn har jag besökt idag, bra utbud och kanonduktig och trevlig personal! Vädret är vidrigt, men människorna här väger upp det med marginal!

  Cecilia; Man måste ju passa på, när det regnar behövs en bra stickning! :-) Massor av bra restauranger här också!

  Ulrika; Jag hoppas vi hinner få till en träff när jag kommer hem, har försökt kommentera hos dig, men det verkar inte gå in!

  SvaraRadera
 5. Härligt att du gillade Broderi och Garn, jag får känslan av att krypa in i en mysig grotta av garn varje gång jag går dit. Då gör det inget att det regnar och stormar ute =)

  SvaraRadera