torsdag 8 oktober 2009

Varför finns det ingen stickfest i Norr?

Jag har suttit och suktat efter Grötö och stickfest i Väst. Räknat och kalkylerat, det skulle vara så otroligt roligt att få vara där. Men, jag har 125,7 mil dit. Det skulle ta mig två dygn att resa fram och tillbaka. Och kosta som en utlandssemester. Så då återvänder jag till tanken jag haft så många gånger förrut. Varför finns det ingen stickfest i Norr? Hur många stickerskor är vi som skulle vara intresserad av ett sådant arrangemang? Är det bara jag?

5 kommentarer:

 1. Men det fanns ju en stikhelg i dalarna i somras. det är ju lite närmare i alla fall. Men ni har ju en hel fiberfestival, vännäsby, som jag är otroligt avundsjuk på. Varför kan vi inte få en sådan här i söder? Vi bor i ett stort land väldigt stort när man tänker efter. Hoppas ni hittar på något där uppe också.

  SvaraRadera
 2. Jag bor också i Norrlands inland och vi har åtminstone fått igång stickcafé i en grannby. Men en hel stickhelg vore väl något! Det verkar så roligt när man läser andras bloggar om stickfest och stickhelg, temadagar och kurser.
  Stickfest i Norr, Det vore väl något!

  SvaraRadera
 3. Åh, jag satt idag och kikade på deras hemsida och avundades alla som ska dit. Det känns som att allt händer söderut, med syfestivaler och såna här arrangemang. :-( Skulle vara jätteroligt med något liknande här uppöver också!

  SvaraRadera
 4. Har också suttit och suktat över bl a Grötö. Jag känner mig verkligen avundsjuk på alla som bor ganska nära dessa tillställningar. Skulle vara fantastiskt roligt om det fanns något liknande här uppe. Något samarbete med norge kanske....

  SvaraRadera