fredag 26 mars 2010

Önskar jag vore någon helt annanstans. Superdepp.

I morse blev jag utsatt för härskartekniker på ett möte som jag höll i. En av mina kollegor låg över skrivbordet, gäspade, suckade och himlade med ögonen. Det var så oväntat att jag knappt hade sinnesnärvaro att reagera.

Efter beskedet att "min" läkare inte kommer tillbaka till vårdcentralen föränn till sommaren gick jag in på toaletten och grät en skvätt eller två. Höll minen över lunch och gick sedan hem för att krypa ner under täcket.

Ridå.

4 kommentarer:

 1. Åh, nej! Man blir häpen, handlingsförlamad, lessen och i bästa fall till slut förbannad!

  Sådan skit var SÅ vanligt på mitt förra jobb. Fruktansvärt bedrövligt. Det där är tekniker som används av fega ynkryggar som inte kan hantera sina egna liv! Men vad hjälper det att veta, det är sårande och hemskt i alla fall!

  Definitivt inte något du behövde precis nu, heller!

  Du har hela min djupaste medkänsla.
  Hoppas helgen kan bli helande?!
  Kramar!

  SvaraRadera
 2. Nästa gång - metakommunicera: "Jag ser att du är trött. Ska vi pausa mötet en stund?" Sticka på syster. Kram

  SvaraRadera
 3. Ibland (ofta) undrar man ju hur det står till med mänskligheten när vuxna människor beter sig på det här sättet. Svinigt.
  Hoppas att det känns lite lite bättre nu. Tröststicka något riktigt lyxigt till dig själv, det hjälper!

  SvaraRadera
 4. Tänk vad vissa människor är barnsliga och tänk att vi låter dem påverka oss så mycket. Man undrar hur vuxna kan bete sig så illa. Jag vet att det är lättare sagt än gjort att inte bli ledsen för sådant men TA INGEN SKIT!. Hoppas också att du hittar en ny bra doktor som kan bli din. Själv är jag så lyckligt lottad att ha haft samma familjedoktor i 12 år nu - fantastiskt! Ha en skön helg, sticka lite, läs lite eller titta på en riktig snyftare för att få dig A real good cry så får du ur dig gråten!

  SvaraRadera