tisdag 5 januari 2010

Den färdiga sjalen
Blockad, med fästa trådar och allt. Även om bilderna lämnar lite att önska! Vi får knappt nåt dagsljus just nu och blogger vänder mina bilder hur jag än gör!
Det gick åt lite drygt två nystan Drops delight. En härlig garnbekantskap, det är lite ojämnt spunnet men riktigt härligt och med personlighet. Men kanske mer sjal än socka om jag får bestämma.

9 kommentarer:

 1. Jättefin, enkelt men fint mönster. Får nog hamna på min to-do-list. :-)

  SvaraRadera
 2. Sjalen ser alldeles underbar ut!

  Och jag måste nog hålla med dig angående delightgarnet, jag stickar ett par sockar i det nu och det är liiite för mjukt i min smak till sockar!

  SvaraRadera
 3. Hmmm. Har jag varit och hälsat på här förut? Jag tror inte det, och det gör mig lite förbryllad. För du har ju en supertrevlig blogg! Jag bokmärker och återkommer!

  Vilken lysande fin feather and fan, förresten! Den blev väldans snygg i delight-garnet. Så fin att jag nog måste låta mig inspireras, tror jag! ;-)

  SvaraRadera
 4. Hahaha! Jag har inte tänkt så men jah håller med! Nu gäller det att hitta nån att gifta sig med:-)

  SvaraRadera
 5. Ah!
  Nu gäller det att snabbt bli klar med Tiger Eye Lace för innan dess får jag inte börja på min F&F. Din är helt underbar!
  Jag har två nystan så jag får helt enkelt göra min lite mindre. Nu är jag ENORMT sugen!

  SvaraRadera
 6. Tack för alla kommentarer, F&F var en njutningsfull stickning, meditativ repetion som passade bra i nästan alla sammanhang. Jag hoppas min kära mor blir lika förtjust i den som jag är!

  Cecilia; efter blockning blir nog två nystan perfekt, jag stickade tre varv från det tredje nystanet! Och dessutom blockade jag inte sjalen så aggressivt som jag hade kunnat!

  Zan; Sjalen förtjänar att få gå på finkalas, kanske tillfälle att ställa till med fest?

  SvaraRadera
 7. Men så snygga modeller, både sjal och tös! Färgerna är jättefina!

  SvaraRadera
 8. Så fin sjal. Underbara färger.
  /Gina

  SvaraRadera